Een uitgebreide startpagina website samenstellen

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Affiliate marketing wordt dit genoemd. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

U kunt Eigen startpagina raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. U heeft met een startpagina website echter meer invloed op de uitstraling. U kunt bijvoorbeeld heel veel teksten plaatsen. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Is het opbouwen van een startpagina website en daarbij geld verdienen met affiliate marketing iets dat u wel ziet zitten? Niet alleen kunt u op commissiebasis geld verdienen, ook kunt u links verkopen op uw startpagina website. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Na het aanmelden van een nieuwe link kan er direct voor worden betaald. Als de betaling goed is gegaan wordt de link meteen geplaatst. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Als u wilt dan kunt u het zo instellen dat banners elkaar afwisselen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Vanzelfsprekend kunt u ook banners van eigen producten weergeven op uw website. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Maakt u van een bestaand startpagina script gebruik? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het script is voorzien van een PHP inlogsysteem waarmee men kan inloggen. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.
Free Web Hosting