Bouw je moderne portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan tevens behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Met behulp van het artikel Eigen Startpagina Maken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan via de beheeromgeving gemakkelijk een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het toevoegen van een nieuwe banner is zeer simpel.
Free Web Hosting