Een eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Via het artikel Startpaginascript kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting