Je eigen advertentiesite bouwen

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? Het is prima te doen met behulp van een advertentie script. Met behulp van een dergelijk script kunnen gebruikers vrij eenvoudig advertenties tonen op uw website. Hoe lang een advertentie weergegeven blijft worden, kunt u zelf instellen met het script. Zodra het aantal dagen is verstreken dat u heeft ingesteld, zal de advertentie gedeactiveerd worden. De advertenties kunnen binnen verschillende rubrieken worden ingedeeld.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina marktplaats cms. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. U kunt met het script een volledig werkende marktplaats website installeren. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Adverteerders kunnen heel eenvoudig foto’s toevoegen aan een advertentie. Hoeveel foto’s er bij een advertentie geplaatst mogen worden, is aanpasbaar. Welk formaat de afbeeldingen dienen te krijgen, kunt u als beheerder instellen. De mogelijkheid om per rubriek zoekwoorden en een beschrijving in te vullen, draagt bij aan de vindbaarheid van uw website binnen de zoekmachines.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Voor deze mogelijkheden kunt u als aanbieder een bedrag rekenen. Daarbij kan met diverse payment providers een koppeling worden gelegd.
Free Web Hosting