Makkelijk je marktplaats beginnen

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt verder binnen uw mogelijkheden in het geval dat u geen verstand van de techniek heeft. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website simpel opbouwen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich gemakkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Het versturen van een reactie op een advertentie is zeer eenvoudig en doet men met behulp van een daarvoor bedoeld formulier. Met behulp van een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een eigen marktplaats kan een lucratief iets zijn. Een script dat u ook kan ondersteunen, daar wordt op de pagina Gemakkelijk je marktplaats beginnen meer over verteld. U hoeft niets te weten van de techniek om dit te realiseren. U hoeft geen programmeur meer in te huren ervoor, want de benodigde functies zitten in het script. Het is niet lastig om het beheergedeelte van het script te gebruiken. Uw advertentie website aanpassen met behulp van het beheerpaneel is een fluitje van een cent.

Verder heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Bovendien kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het aanmaken van affiliate banners aan uw advertentie website. Omdat het script voorzien is van banner rotatie kunt u banners afwisselen.

Bij de ontwikkeling van het advertentie script is verder rekening met zoekmachines gehouden. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u gedurende de installatie op. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is erg eenvoudig. Verder kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting