Ontwikkel uw eigen portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan tevens uiterst nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt in het artikel Het ontwikkelen van je moderne startpagina website meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan via de beheeromgeving makkelijk een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script simpel te doen. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. U kunt daarbij affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting