Wat is een startpaginascript?

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Doorgaans is het maken van een eigen startpagina kosteloos. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. Links worden over het algemeen gecategoriseerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Men kan dan zo zien waar de links staan die men zoekt. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen website maken kijken. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Met behulp van banners kunt u adverteren. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina’s weergeven. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.

Free Web Hosting