Professioneel een eigen portaal website realiseren

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Lees verder als u daar graag meer over weet.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Startpaginascript inloggen uitloggen. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zelf programmeren is dan niet meer noodzakelijk. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Men kan het formulier waarmee men een link kan aanmelden, vanuit elke individuele dochterpagina gemakkelijk opvragen.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

U hoeft niets van websites maken te weten om gebruik te kunnen maken van het PHP script. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.
Free Web Hosting