Maak je eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. U kunt Startpagina script lezen om meer te weten te komen over startpaginascripts. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting