Jouw Eigen Advertentie Website

Met een advertentie script kunt u op een simpele wijze een marktplaats website bouwen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheerpaneel beschikbaar. Met behulp van het beheeromgeving kunt u makkelijk wijzigingen doorvoeren. Via de speciale beheeromgeving kunt u bijvoorbeeld een betaalde categorie aan de website toevoegen. Een kleur op uw website kunt u middels dezelfde beheeromgeving wijzigen.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar makkelijke handelingen. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen middels uw website te koop aan te bieden. De website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Het script is met een aantal gemakkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

We vertellen bovendien graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Een advertentie kan zo gemakkelijk worden teruggezocht. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan toevoegen is met behulp van de backend omgeving instelbaar. U kunt eenvoudig iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. Met een aanmeldformulier is er makkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Men kan op spullen reageren via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is verder aanwezig. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting