Hoe bouw ik een startpagina

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Het is eenvoudig te doen met een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er nauwelijks verstand van de techniek nodig aan uw kant. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen.

Op een simpele manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

Ziet u dat wel zitten, dan kunt u CMS systeem wat is het eens bekijken. Op verschillende manieren betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Per link rubriek kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het is niet gecompliceerd om een nieuwe rubriek toe te voegen.

Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. Bij het aanmaken van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Ook kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Verder kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen.

Het toevoegen van banners op uw startpagina website is zeer gemakkelijk. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Gegarandeerd is een affiliate banner toevoegen tevens een mogelijkheid. Een eigen startpagina site biedt u tal van mogelijkheden zoals u kunt lezen.
Free Web Hosting