Start uw eigen webshop

Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

Heeft u uw eigen advertentiesite online, dan kunt u daar op diverse manieren geld aan verdienen. Wanneer u zelf een advertentiewebsite opricht, dan kunt u op diverse wijzen extra inkomen genereren. Wanneer een advertentie geplaatst wordt, kunt u tevens geld verdienen door betaalde rubrieken aan te maken.

Met de scripttaal PHP kunnen relatief uitgebreide webapplicaties worden gebouwd. Als voorbeeld kunt u denken aan een webshop. Een webwinkel is vrij eenvoudig te beginnen. U kunt meer informatie vinden over een webwinkel script via de pagina Uw eigen webshop maken. De kosten van het runnen van een online webwinkel liggen een stuk lager dan het draaiende houden van een fysieke winkel. Dit is een groot pluspunt van het beginnen van een webshop.

Het installeren van het script is een fluitje van een cent. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. U kunt een titel invullen van de website en gegevens zoals een beschrijving en sleutelwoorden voor zoekmachines zoals Google. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. Daarnaast kan er een gebruikersnaam met een bijbehorend wachtwoord ingesteld worden.
Free Web Hosting