Gemakkelijk een moderne portaalsite realiseren

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Dit zal met behulp van het juiste script eenvoudiger gaan. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Heeft u na het lezen van de handleiding nog vragen, dan is de ontwikkelaar van het script gemakkelijk bereikbaar via de website.Verder kunt u eenvoudig de aanbieder van het script bereiken voor het stellen van vragen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Beheer makkelijk een uitgebreide portaal site. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. De bijbehorende gegevens worden vervolgens vanuit de database ingelezen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.
Free Web Hosting