Uw eigen startpagina bouwen

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina Eigen startpagina bevat er informatie over. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Tenslotte nog een handige tip. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Vraagt de beheerder een link terug? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting