Een mooie startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Een eigen startpagina online zetten. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. U kunt dan alles aanpassen van de website. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting