Een mooie startpagina maken

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

U zou 1dag per week - Startpaginascript kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. De pagina bevat praktische informatie. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting