Eenvoudig een eigen portaalsite ontwikkelen

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U kunt diverse vormen van content aan de verschillende dochterpagina’s toevoegen.Over zo een script kunt u meer lezen op de pagina die in dit artikel genoemd wordt. Alle benodigde informatie kunt u vinden via die pagina. Om het script daadwerkelijk te kopen, kunt u de op die pagina vermelde link gebruiken.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Met behulp van het juiste PHP script is dit gemakkelijker. Er is verder een online handleiding te vinden van dit PHP script. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. Zo een PHP script wordt op de pagina Eenvoudig een nieuwe startpagina website samenstellen besproken. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. De juiste informatie wordt door dit centraal stukje code uit de database opgehaald. U kunt met het PHP script ook de voorpagina van uw startpagina website aanpassen. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.
Free Web Hosting