Uw nieuwe startpagina online zetten

Een gids voor websites, zo zou u een startpagina kunnen beschouwen. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Websites hiervoor kunt u in Google zonder al te veel moeite vinden.

Het is niet verplicht om uw gehele startpagina rond een enkel onderwerp in te richten. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Uw nieuwe startpagina online zetten. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Een bestaand script biedt een oplossing voor veel technische vraagstukken die u dan alsnog zelf zou moeten oplossen.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Veel mensen plaatsen alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting