Bouw eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit kan vaak kosteloos. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Men zal de links op onderwerp sorteren. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Ook helpt u de zoekmachines een handje met indexeren en bepalen waarover de sites gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Eigen startpagina maken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro. Startpagina's zijn ook voor SEO erg goed. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.

Free Web Hosting