Begin uw eigen advertentie website

Uw eigen marktplaats beginnen en beheren kan heel gemakkelijk met behulp van een marktplaats PHP script. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Het wijzigen van de instellingen is kinderspel met een beheeraccount. Het is raadzaam om Start uw eigen advertentie website te raadplegen voor meer informatie. Wanneer u het script heeft aangeschaft is het direct te downloaden. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Dit kan als men fraude vermoedt. Een adverteerder kan meerdere foto’s toevoegen bij een advertentie.
Free Web Hosting