Hoe bouw je een startpagina

Het is niet zeer ingewikkeld om een eigen startpagina website samen te stellen. Het is relatief makkelijk met behulp van een startpagina script te realiseren. U kunt met behulp van deze pagina meer hierover te weten komen. Met behulp van de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen indien u dat zou willen. Verschillende startpagina’s zijn aanwezig op een startpagina website. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Veel websites staan het aanmaken van een startpagina over meerdere onderwerpen toe. Het plaatsen van een startpagina is op een groot aantal Nederlandse websites gratis te doen.

Is uw interesse gewekt? U kunt dan de pagina Eigen startpagina maken eens doornemen. U vindt daar gemakkelijk een verwijzing naar een goed startpaginascript. U kunt een onbeperkt startpagina’s aanmaken op uw website. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

Een bezoeker kan eenvoudig een link aanmelden. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. Men kan daarbij de startpagina en gewenste rubriek voor de link kiezen. Als het invullen is gebeurd, kan de bezoeker voor de link betalen. Dit betalen verloopt online. Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Het gewenste subdomein kan ook worden ingevoerd. Onderaan elke pagina kunt u statistieken omtrent de dochterpagina inzien.
Free Web Hosting