Een moderne portaalsite samenstellen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Startpagina script. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Het script biedt een aantal opties om middels het internet geld te verdienen. Het bevat functies waardoor u eenvoudig links kunt verkopen. Indien u de bedragen in het beheergedeelte heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Er is verder een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon via uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar daarbij een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

U kon het hierboven reeds lezen. Naast links kunt u bovendien allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Bovendien een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat daarnaast zo geregeld.
Free Web Hosting