Een nieuwe portaalwebsite vormgeven

Er zijn verschillende rubrieken op een startpagina te plaatsen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

Het artikel hoe maak je een startpagina bevat informatie over linkbuilding. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

Bij het verkopen van een backlink kunt u een factuur aanmaken voor de klant. U kunt de adresgegevens en de BTW-gegevens invullen van uw bedrijf, welke bovenaan iedere factuur zullen worden weergegeven. De factuur zal per e-mail naar de klant worden verstuurd zodra de betaling binnen is.

Binnen een globaal overzicht worden alle startpagina’s weergegeven. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

U plaatst dan affiliate links tussen de gewone backlinks door. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. In feite is zo een website een catalogus waarbinnen de meest uiteenlopende sites worden vermeld.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.
Free Web Hosting