Eigen website bouwen

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Wijzigingen aan je website zijn op een gemakkelijke manier aan te brengen met een CMS. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Je maakt je pagina op in een soort tekstverwerker die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld Word.

Het voordeel van deze werkwijze is dat er zelden bestanden op de server hoeven te worden aangepast. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. De scheiding tussen content en opmaak zorgt ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. Er zijn verschillende content management systemen beschikbaar waar u een website of intranet pagina mee kan maken. Met een CMS is het mogelijk om een blog, webshop, nieuws website of een gewone website in elkaar te zetten. Het CMS programma ondersteunt u bij het aanpassen van de afbeeldingen en teksten op uw website. U heeft hier geen PHP of HTML kennis voor nodig.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Meer informatie vindt u in Beheer website. Bij het CMS zit vaak een installatie script dat u kunt gebruiken om de installatie te vergemakkelijken.
Free Web Hosting