Uw eigen startpagina maken

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Daarbij heeft u echter geen zekerheid over hoe lang uw startpagina blijft voortbestaan. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Startpagina beheer. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U bent dan de baas over de hele website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld dertig te hebben op uw startpagina. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.
Free Web Hosting