Professioneel je advertentie website maken

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Raadpleeg Je marktplaats betaalbaar starten voor meer informatie. U krijgt direct toegang tot de downloadpagina nadat u voor het marktplaats script betaald heeft. U kunt voor plaatsing van een advertentie binnen specifieke rubrieken een geldbedrag vragen.

Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. U hoeft niet veel verstand van de techniek te hebben voor deze aanpassing.

Vanuit alle advertenties heeft u de mogelijkheid om een aantal formulieren aan te roepen. Met een reactieformulier kan een reactie naar de adverteerder worden gestuurd bij een advertentie. Het marktplaats script zal een ingevuld reactieformulier per e-mail naar een adverteerder sturen. Ook kan men een melding doen van een advertentie bij de beheerder. Zo kunt u een advertentie melden als u fraude vermoedt. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.
Free Web Hosting