Een eigen advertentiewebsite runnen

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

Met het aanschaffen van een script dat reeds op de markt is, bespaart u flink wat tijd. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. Een script dat reeds is gemaakt, brengt minder kosten met zich mee dan het inhuren van een PHP programmeur. Bij een script dat al bestaat, is van te voren al duidelijk met wie u contact moet opnemen wanneer het script fouten bevat.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Bezoek dan het artikel Een nieuwe advertentiewebsite bouwen. U kunt naar de aanbieder navigeren met behulp van de links. Wanneer u het script koopt dient u direct online te betalen. Zodra u heeft betaald, krijgt u direct toegang tot de downloadpagina. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. Als u de bestanden heeft uitgepakt, plaatst u ze op de server. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

Gedurende het installatieproces kunt u de titel en de gegevens voor de zoekmachines invoeren in het eerste scherm. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting