Een nieuwe startpagina bouwen

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Als linkpagina kunt u kiezen voor een startpagina. De mogelijkheid om rubrieken aan te maken zorgt ervoor dat u uw startpagina een duidelijke structuur kunt geven. U ondersteunt met uw startpagina mensen die naar specifieke informatie op zoek zijn.

Uiteraard is het fijn wanneer er een beloning staat tegenover de tijd die u heeft gestopt in het bouwen van de startpagina. Een startpagina biedt mogelijkheden voor het genereren van extra inkomen. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Een eigen startpagina biedt nog meer mogelijkheden. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Uw Nederlandse startpagina maken. Een eigen startpagina biedt u tevens de mogelijkheid om de vindbaarheid van uw eigen website te vergroten. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Dat is nog beter want dan heeft u zelf in de hand of een dochterpagina lang blijft bestaan of niet. De groei van uw startpagina kan sneller gaan wanneer u uw bezoekers zo enthousiast krijgt om hun eigen startpagina aan te maken.
Free Web Hosting