Portaalsite opzetten tips

Tevens krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te ontwikkelen. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functies al in zitten? Bekijk dan Een nieuwe startpagina website realiseren eens. Indien u een kant en klaar script koopt, bent u direct in het bezit van de vereiste functionaliteiten. U hoeft niet te wachten tot een webdeveloper klaar is met het werk.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting