Een mooie startpagina bouwen

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Om onderscheidend te zijn kunt u afbeeldingen en teksten op uw startpagina plaatsen. Handige tips vindt u ook in het artikel een Nederlandse startpagina maken.

De meeste mensen plaatsen alleen links op hun pagina dus met wat stukken tekst ziet uw pagina er anders uit dan die van anderen. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Dit geeft u een stuk zekerheid. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting