Een uitgebreide startpagina site realiseren

Het zal met behulp van een startpagina website heel eenvoudig zijn om een overzicht te maken van websites die u leuk vindt. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Het zelf bouwen van een script daarvoor is in geen enkel geval nodig. Een interessant PHP script hiervoor, kan ik u verderop in dit artikel wel aanbevelen.

Alle benodigde wijzigingen zijn via de beheerschermen te doen. Staat het op uw planning om zo een script aan te schaffen, dan is het mogelijk om meer informatie te vinden op eigen startpagina samenstellen. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. Er zijn geen beperkingen bij het bouwen van uw website. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een startpagina script kunt u als het ware zien als een soort telefoonboek op het internet. Binnen uw SEO strategie is het gebruiken maken van startpagina’s altijd een goede keuze. U zult ontdekken dat het heel eenvoudig is om extra inkomsten te genereren met een startpagina website.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. Met bepaalde rubrieken kunt u dan de focus ernaartoe halen. U kunt vaste rubrieken aan de website toevoegen. Op iedere dochterpagina is een dergelijke categorie zichtbaar. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners plaatsen in een vaste rubriek. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.
Free Web Hosting