Nieuwe startpagina

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het is raadzaam om het artikel Een nieuwe startpagina samenstellen door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. De pagina bevat voldoende tips om dit te realiseren.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. In het geval u een minimum aantal links dient te plaatsen op uw startpagina, is deze stijl van dochterpagina’s opbouwen niet mogelijk. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Welke websites worden vermeld en welke waarde zij hebben, zal veel belangrijker zijn dan het precieze aantal links op een startpagina.
Free Web Hosting