Realiseer snel een uitgebreide portaalwebsite

Wilt u online geld verdienen zonder eigen product, dan is dat prima mogelijk. U ontvangt dan commissie voor de verkoop van de producten van anderen. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Ziet u dat wel zitten, lees dan snel verder.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Startpagina overzicht goede informatie daarover. Met een startpagina script kunt u heel eenvoudig affiliate links plaatsen. Een affiliate website bouwen is zo heel gemakkelijk te doen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. U kunt bijvoorbeeld heel veel teksten plaatsen. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U maakt per thema een dochterpagina op uw startpagina website aan. In eerste instantie kan er informatie omtrent het thema worden geplaatst. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Men heeft ervoor gezorgd dat het zo gemakkelijk mogelijk is om met het PHP script te werken. Zo is het niet noodzakelijk om voor ieder subdomein nog een aparte map op de server aan te maken.

Indien gewenst kunt u het zo instellen dat bezoekers een account kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Met het eigen account kan men op de beheeromgeving inloggen en een eigen startpagina beginnen.
Free Web Hosting