Snel een uitgebreide portaalsite vormgeven

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Ontwikkel betaalbaar een moderne portaal website. Daar kunt u op verschillende manieren betalen voor de aanschaf. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.
Free Web Hosting