Startpagina script

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Via Maak een eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Het script is niet alleen voor techneuten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Via het artikel “Bouw je eigen startpagina” kunt u daar meer over te weten komen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting