Een mooie startpagina op touw zetten

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. U kunt voor beide opties kiezen.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Eigen startpagina online zetten. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen.
Free Web Hosting