Maak eenvoudig een nieuwe portaalwebsite

Omvatten uw marketing activiteiten onder andere zoekmachineoptimalisatie? Wanneer u nog niet in het bezit van een startpagina website bent, is het verstandig om er vandaag nog mee te beginnen. Op een startpagina website kunt u de links naar onderwerp indelen. U kunt zowel gewone links als affiliate link plaatsen.

Bezoekers van uw website kunnen zich via een aanmeldformulier registreren. Met dit account kunnen mensen een eigen startpagina in elkaar zetten. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. Voor meer informatie is het raadzaam om Eigen Startpagina eens te bekijken.

Aan de startpagina’s kunt u meerdere rubrieken toevoegen. Binnen deze rubrieken plaatst u de links. U kunt eigen HTML code aan de site toevoegen wanneer u dat zou willen. Zo heeft u de volledige vrijheid over de content op uw startpagina site.

Voor elke individuele startpagina is een subdomein toe te voegen. Voor elk afzonderlijke thema is zo een eigen dochterpagina te creëren. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. Het onderwerp van de sites waar naartoe u linkt, gaan immers over hetzelfde thema.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. U kunt backlinks verkopen. Ook kunt u affiliate banners aan uw startpagina website toevoegen. U verdient bij affiliate marketing een percentage van een verkoop die via uw site plaatsvindt. Netwerken waarbij u zich kunt aanmelden zijn Daisycon en Tradetracker. De aanschafkosten kunt u zo weer terugverdienen.
Free Web Hosting