Nieuws rond FBME Bank

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME probleme bank een interessante tekst. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting