Uw nieuwe website maken

U heeft op verschillende manieren baat bij het gebruik van een CMS programma. In eerste instantie is het onderhouden van uw website een stuk gemakkelijker met een CMS systeem.

Technische kennis van uw kant is geen vereiste wanneer u gebruikmaakt van een CMS pakket. De techniek en het ontwerp van de website worden losgekoppeld van de inhoud. Alle content die in aanmerking komt voor actualisering en verandering, kan worden aangepast in het CMS.

Zoals al eerder geschreven in dit artikel is technische kennis niet vereist. Het is bijna nooit nodig om een bronbestand op de server aan te passen. Er is een aanzienlijke vermindering van de kans dat er iets fout gaat.

Om meer over CMS systemen te weten te komen, kunt u ook eens het artikel Mijn website beheren raadplegen. Een stukje voorbereiding is namelijk altijd goed. Dat geldt met name wanneer het de eerste keer is dat u met het CMS pakket gaat werken.

Het is de bedoeling dat u het CMS systeem op uw hostingpakket installeert. Veel CMS pakketten worden geleverd met een script die is bedoeld om u te ondersteunen bij de installatie. Voor het opslaan van gegevens zal de CMS software vaak van een database gebruikmaken. Deze database moet u wel op uw webhosting pakket kunnen aanmaken.
Free Web Hosting