Begin een eigen webwinkel

Uw producten kunnen met behulp van een webwinkel online worden verkocht. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt de spullen naar de klant op met behulp van een e-mail waarin een besteloverzicht staat opgenomen. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Met de scripttaal PHP kunnen relatief uitgebreide webapplicaties worden gebouwd. PHP kan worden gebruikt om een webshop in te bouwen. Het beheer van uw eigen webshop wordt vereenvoudigd met een CMS PHP scripts voor webwinkels. U kunt meer informatie vinden over een webshop script via de pagina Een webwinkel maken. Het zal relatief weinig geld kosten om een webwinkel draaiende te houden. Ook met een wat lager budget kunt u toch een eigen webshop beginnen.

Het installeren van het script is een fluitje van een cent. Een eerste bezoek aan uw nieuwe nieuwe website zorgt voor activering van het installatiescript. U kunt tijdens het installeren de globale informatie van de website opgeven. U kunt een titel invullen van de website en gegevens zoals een beschrijving en sleutelwoorden voor zoekmachines zoals Google. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren.
Free Web Hosting