Een mooie startpagina maken

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Wilt u meer over een eigen startpagina aanmaken lezen, dan kunt u Eigen startpagina samenstellen eens doornemen. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.
Free Web Hosting