Het samenstellen van je moderne startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld al aanschaffen. Waar het bij een startpagina grotendeels om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan bovendien erg nuttig voor SEO-doeleinden. Er zijn verschillende dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Goede startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan via de beheeromgeving gemakkelijk een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Daarbij plaatst u erg eenvoudig banners op uw site. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.
Free Web Hosting