Moderne PHP startpagina website maken

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een bijzonder PHP script. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. U hoeft dan nauwelijks iets van websites ontwikkelen te weten. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wilt u een RSS feed toevoegen op een dochterpagina, dan is dat makkelijk te doen.Een RSS feed op een dochterpagina plaatsen is erg gemakkelijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. RSS feeds bestaan er voor nieuws over diverse onderwerpen. Per dochterpagina kunt u zo passend nieuws laten zien aan uw bezoeker.

Raadpleeg aanmelden startpagina op het moment dat een dergelijk script u wel handig lijkt. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten simpel terugverdient. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Het is niet gecompliceerd om een nieuwe categorie toe te voegen. Indien u wilt kunnen daarnaast anderen een gebruikersaccount aanmaken. Dit geeft bezoekers de optie om zelf een startpagina aan te maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven met behulp van welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Bovendien kan men een titel en een beschrijving invoeren.

U kunt per afzonderlijke dochterpagina de voor de zoekmachine interessante informatie invullen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te plaatsen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Op die plek een banner plaatsen is tevens een optie. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. Als alternatief kunt u die advertentieruimte ook verhuren. Heeft u graag zekerheid qua inkomen, dan is dat laatste heel slim. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.
Free Web Hosting