Stoppen met blowen verschijnselen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Zorg dat u niet te vaak blowt. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. De rust opzoeken is echter ook op andere manieren mogelijk. Een uurtje zwemmen kan bijvoorbeeld heerlijk zijn. Een joint mag geen vereiste voor ontspanning zijn.

De laatste jaren moet men voor cannabis behoorlijk wat geld neerleggen. Het is dan ook zo dat blowen voor veel mensen te veel geld kost. Wanneer u elke dag blowt kunt u denken aan rond de driehonderd euro per maand uitgeven aan blowen. Denk aan duizenden euro's per jaar. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

In Hoe stop ik met blowen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Veel cannabisgebruikers die willen stoppen kunnen dit soort informatie goed gebruiken. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar het zal ook u gaan lukken wanneer u bent voorbereid.

Een joint bevat vaak tabak. Het aantal schadelijke stoffen in tabak ligt rond de 3000. Deze stoffen komen in uw lichaam wanneer u blowt.
Free Web Hosting