Bouw een lijst van uw favoriete sites

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Op uw website is een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich kan registreren voor het beheer van een eigen startpagina.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Uw favoriete websites op een rijtje. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Er bestaat naast de mogelijkheid voor het toevoegen van backlinks de mogelijkheid om widgets aan een dochterpagina toe te voegen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. U kunt de scripttaal PHP gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen, als u daar behoefte aan heeft.
Free Web Hosting