Een moderne marktplaats maken

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Het artikel eigen marktplaats geeft u meer inzicht in dit script. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Tijdens de eerste keer dat u de site bezoekt, zal het installatieprogramma worden geactiveerd. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Bijvoorbeeld de gegevens van de database kunt u invullen in de installatieschermen.

Wat fijn aan het advertentie script is, is dat u geen HTML of CSS codes hoeft te typen. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.
Free Web Hosting