Je eigen portaalsite ontwikkelen

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Het is doorgaans mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het opzetten van uw moderne portaalsite. Het startpagina script is simpel te installeren op uw webruimte.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden gecreëerd voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina uiterst makkelijk aan. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Een andere optie is het plaatsen van banners aan uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is enorm eenvoudig.
Free Web Hosting