Eigen startpagina maken met het startpagina script

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. U kunt betaald krijgen wanneer u een link voor iemand plaatst. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Er zijn voldoende kanten waar u heen kunt. Vooral met uw eigen startpagina website. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Uw eigen startpagina bouwen Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Eigen startpagina met het startpagina script. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Free Web Hosting