Startpagina script informatie

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina Beste CMS systeem bevat er informatie over. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting