Een mooie startpagina maken

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. U kunt voor beide opties kiezen. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Nieuwe startpagina maken. Een aanrader wanneer u een goede startpagina wilt opzetten. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Naast links kunt u de startpagina interessanter maken met informatieve teksten en afbeeldingen.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander heeft dan geen mogelijkheid om een startpagina van u te verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting